De publieksprijs winnen met grote voorsprong. Hoe doe je dat?

In een jaar dat een record aantal keer werd gestemd, wist Bistro de Oale Ste de Publieksprijs van de Terras Top 100 met grote voorsprong te winnen. Ruim 2750 mensen brachten hun stem uit op dit terras uit Nijverdal. In de video vertelt ondernemer Bert-Jan Hoekjen hoe hij dat voor elkaar kreeg.

In totaal brachten ruim 36.000 mensen hun stem uit. Ondernemer Bert-Jan Hoekjen van de Oale Ste en zijn team wisten zo’n 500 stemmen meer binnen te halen dan de nummer 2 van dit jaar, Van Heeckeren. De Oale Ste heeft flink haar best gedaan om de stemmen binnen te halen. En dat werkte. Oproepen via Facebook werden massaal gedeeld door gasten en fans van de zaak.

Aanmelden top100 2019

De Oale Ste heeft dit jaar ook weer een notering in de Terras Top 100 2018. Het terras, gelegen bij camping De Noetselerberg, is open van april tot en met oktober. Hoekjen werkt daarom alleen maar met studenten, hijzelf is de enige voor wie het horecaleven een fulltime bezigheid is. Desondanks staat de Oale Ste op nummer 90 in de Terras Top 100. Hoe doet dit topterras dit? Training is van belang, zo vertelt de ondernemer in de video.

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in


Publieksprijs

6/13
Loading ...