Advertentie booq - logo booq

booq succes met terrascoach Eijsink

Superslim, razendsnel en grensverleggend, booq is een aanwinst voor je zaak én je terras! Switch probleemloos van je vaste kassa naar een tablet, smartphone of handheld. Regel bestellingen in seconden en bekijk anyplace, anytime en op ieder device je realtime bijgewerkte verkoopdata. Van kassa tot personeelsplanning en van keukenmanagement tot een bestelsite gekoppeld aan je kassa en meer; de mogelijkheden zijn enorm. Kies de booq Bricks die jouw zaak naar een hoger niveau tillen en booq extra succes!

Advertentie booq - logo Eijsink
Advertentie booq _ tablet kasse

POS


Advertentie booq - kitchen

Bar/Kitchen Manager


Advertentie booq - tafel reservering

Tafelreservering


Advertentie booq_55

Personeelsplanner


Advertentie booq - webshop

Websites/Webshops

Kies de booq Bricks die jouw zaak naar een hoger niveau tillen en booq extra succes!


 

booq POS: de slimste tabletkassa 

Flexibel, gebruiksvriendelijk en betaalbaar: booq POS is dé slimste tabletkassa voor de moderne ondernemer. Met dit intuïtieve systeem kun je direct aan de slag én je kunt het eenvoudig uitbreiden. Bovendien heb je altijd en overal inzicht in je resultaten. Anyplace, anytime, any device. Wij bieden slimme oplossingen zodat jij je gasten optimaal kunt bedienen. Probleemloos switchen van vaste kassa naar tablet, smartphone of handheld. Realtime en online je bijgewerkte verkoopdata bekijken. Bestellingen regelen in seconden. Met booq kan dit allemaal. Zo bewaar je ook op een vol terras eenvoudiger overzicht, en houd je meer tijd over voor gastvrijheid!

Alles weten over booq POS? Ontdek meer op booqkassa.nl

Advertentie booq_118

 

booq Personeelsplanner:
de #1 gebruiksvriendelijke planner
 

Voelt jouw personeelsplanning als een eindeloos project? Steek je al die uren liever in je zaak, je gasten én je medewerkers? Dan is de booq Personeelsplanner iets voor jou! De basis van de software is erg eenvoudig: met een handig drag- en dropsysteem verplaats je de gewenste medewerker eenvoudig naar de juiste plekken in het rooster. Je kunt medewerkers hierbij selecteren op loonkosten en contracturen. Door te plannen aan de hand van ingestelde budgetten zie je vervolgens direct hoe goed de huidige planning daarop aansluit. Zelfs de actuele weersverwachting wordt weergegeven, zodat je nooit verrast wordt door onverwacht mooi weer, maar altijd het maximale uit terrasdagen haalt. Je kunt zelfs kiezen voor een realtime koppeling tussen je Personeelsplanner en je kassa; de kassaomzet wordt dan aan de loonkosten gekoppeld, zodat je direct ziet hoe efficiënt er gewerkt wordt. De booq Personeelsplanner is de meest complete én gebruiksvriendelijke planner op de markt!

Alles weten over de booq Personeelsplanner? Ontdek meer op booqpersoneelsplanner.nl

Advertentie booq - personeelsplanner

 

booq Bar/Kitchen Manager: rust, controle en overzicht 

Zoeken naar de juiste bon achter de bar, continu schuiven op de rail en onrust in de keuken? Dat is vanaf nu verleden tijd! De booq Bar/Kitchen Manager stroomlijnt de communicatie tussen bediening en keuken. Alle bestellingen die de bediening op hun handterminal of de kassa invoert, komen automatisch als digitale bonnen op de schermen van juiste partie terecht. Hier kan een medewerker ze met één tik starten of afronden. De individuele items op de digitale bonnen verschijnen in de meest handige volgorde voor een efficiënte verwerking van de bestelling. Waar je graag een scherm wilt plaatsen, bepaal je helemaal zelf: bar, vlees, vis, pizza, pasta, desserts, etc. De schermen bij de verschillende parties zoals warm en koud geven een melding wanneer de één met de bereiding begint. Zo kunnen beide afdelingen hun gerechten perfect timen. Voor de bar is ook de speciale kleurcodering op de bonnen erg handig; runners kunnen zo supersnel gecombineerde bestellingen van tafels in dezelfde wijk uitserveren.

Alles weten over de booq Bar/Kitchen Manager? Ontdek meer op booqbarkitchenmanager.nl

Advertentie booq - kitchen

 

booq Websites/webshops: jij bepaalt wat mogelijk is

Omdat de consument steeds meer tijd online doorbrengt, liggen daar steeds meer kansen. Want jouw gasten willen steeds vaker graag hun eigen reserveer-/bestelmoment kiezen. Uiteraard door op het terras bij een medewerker hun bestelling door te geven, maar bijvoorbeeld ook door zélf via hun smartphone een bezorgmaaltijd te regelen, door op Facebook een tafeltje bij hun favoriete restaurant te reserveren, of door een self-service-bestelzuil bij jou in de zaak. Zelf bestellen en betalen, en dan bijvoorbeeld op een speciaal afhaalscherm zien of je bestelling bereid wordt of al afgehaald kan worden bij de balie. Dit biedt jou én je gasten veel meer mogelijkheden. Dat snappen wij! Daarom bieden we jou booq Websites/webshops. Een krachtig CMS voor websites, webshops en horeca-bestelwebsites. Uiteraard mét koppeling met je kassa.

Alles weten over booq Websites/webshops? Ontdek meer op booqonline.nl

Advertentie booq - adv booq - website webshop

 

booq Tafelreservering: ideaal voor je gasten én medewerkers

Als ondernemer wil je je reserveringen, tafelplanningen en gastgegevens zélf beheren. Onafhankelijk van commerciële boekingssites. Met booq Tafelreservering houd je probleemloos zelf de regie in handen. Dit reserveringssysteem is het snelste en betrouwbaarste op de markt! En altijd commissievrij! In één oogopslag zie je welke tafel beschikbaar, gereserveerd of bezet is. En je sleept eenvoudig reserveringen naar andere tafels voor een optimale bezetting. Ook gasten in- en uitchecken, wachtlijsten en walk-ins beheren en vaste gasten herkennen was nog nooit zo eenvoudig. Bovendien werkt booq Tafelreservering óók offline. Zonder internet kun je dus ook gewoon blijven doorwerken. Jíj bepaalt wat voor jou het beste werkt. Wellicht ontvang je graag 24/7 online reserveringen via je website of Facebookpagina. E-mail en sms-berichten kunnen ook automatisch of handmatig in jóuw stijl worden verzonden. Zo zit je terras altijd optimaal vol. Met booq Tafelreservering creëer je eenvoudig de beste reserveerervaring voor je gasten én je medewerkers. Gegarandeerd.

Alles weten over booq Tafelreservering? Ontdek meer op booqtafelreservering.nl

Advertentie booq - 5 tafelreservering

Advertentie booq

7/13
Loading ...